Få professionel mix hjælp
til alle musikgenrer

GRATIS TESTMIX

Få et gratis testmix for at finde ud af, om jeg kan tilføje din musik noget godt.

Efter jeg har fået tilsendt din musik får du en lille smagsprøve tilbage, der ikke koster dig noget som helst!

Hvordan er et typisk mixforløb?

 1. Vi starter samarbejdet med en god snak/emailtråd om dine ønsker og drømme for lyden og energien i din musik. Vi finder fælles referencer for, hvordan musikken skal mixes og arbejder med lydidealer for din lyd.

 2. Du sender dine filer til mig, og jeg kvitterer, når filerne er modtaget. Du kan slappe af, og jeg starter at arbejdet på det. Når dette punkt er nået, kan annullering ikke finde sted.

 3. Udfra vores snak i starten, mixer jeg et rigtig godt MIX1 som repræsenterer både dine lydønsker, mit håndværk og personlige ideer for din musik. MIX1 filen står jeg 100% inde for, og det er det bedste jeg kan lave med udgangspunkt i dine råspor som mixtekniker.

 4. Du modtager og lytter til MIX1 og kommer med konstruktive ønsker til, hvordan du gerne vil have ændret lyden, fordi du skal selvfølgelig være med til at skabe den endelige lyd på din musik. Jeg sammenfatter dine ønsker og laver MIX2. Hvis jeg skulle have ramt en forkert lyd, retter vi dette i punktet her.Processen i punkt 4 gentager vi nogle gange indtil du er tilfreds med lyden, men jeg har sat et max på 4 gange revisioner / retterunder.

 5. Når mixet er godkendt starter mastering, hvis vi har aftalt, at jeg også skal lave mastering.

 6. Når den endelige master er godkendt, er vi færdige og jeg sender dig en faktura. Jeg venter altid med betalingen til alt er godkendt og din musik er færdig.

  Vigtigt: Det er mit mål at få din musik til at lyde bedst muligt. Det er mit job at vejlede og rådgive dig. Hvis dine ønsker ikke er mulige at opnå med dine råspor, eller mixet er ved at vælte, skal jeg nok hjælpe og holde et objektivt overblik.

Pris for MIX

2.000 DKK
 • Prisen er inkl. 4 retterunder, max tracklængde 5 minutter med max 50 spor.
  Jeg mixer løs og afleverer en stereofil til dig.
 • Hvis du ønsker ekstra filer f.eks. backtracks, remixstems, singback udgave eller andre livespor, skal vi aftale det på forhånd.
  Autotune, manuel pitchkorrektion, redigering og kvantificering er ikke inkluderet som udgangspunkt.
  Ønsker du disse ekstra ting, så kontakt mig og fortæl mig om dit projekt og din vision for musikken.

Før du sender dine filer til mix skal du:

Du kan altid ringe eller skrive hvis du er i tvivl om nogle af punkterne.

KONTAKT

Ring på 21908886 eller skriv til Kasper herunder