Her kan du se et udpluk af Kaspers referencer,
og der er også plads til dig!

Hvad siger andre?

Kasper laver mastering af højeste kvalitet. Han er grundig, stilren og har gode holdninger til mix’et og forståelse for musikkens retning og udtryk.
Tue West
Brug Kasper! Han er hurtig, svarer tilbage på mails, er pissedygtig og har en god pris.
Thomas Buttenschøn
Kasper har været super inspirerende og tjekket. Fangede med det samme, hvor jeg ville hen. Tak for det Kasper!
Anne Jeanette Rasmussen
Jeg kan på det varmeste anbefale K Mix and Mastering. Kasper masterede sangene til WIDEs kommende EP og vi kunne ikke have fået et bedre resultat ud af det. Hele forløbet var super trygt og professionelt, da Kasper både var hurtig til at svare og levere feedback - og så er han samtidig så sympatisk og ekstremt dygtig!
Emilie Kokholm Olsen
Bedste mastering-mand (i mangel af bedre ord) jeg har arbejdet sammen med. Professionel, effektiv, god feedback til mix og dejligt positiv! Mine varmeste anbefalinger!
Samuel Himmelstrup
Jeg har været ovenud tilfreds med samarbejdet med K Mix and Mastering i forbindelse med mastering af min kommende EP "Fortabte Astronauter".
Kasper er både uhyre kompetent og let at arbejde sammen med. Han får min varmeste anbefaling.
Lisa Charlotte Smith
Jeg kan 110% anbefale K Mix and Mastering! Jeg fik både mix og masteret mine indie rock sange af Kasper, og sangene (og udgivelsen i sig selv) er virkelig løftet op til højeste niveau! Kasper har virkelig en stærk kunstnerisk forståelse for hvad der skal lægges vægt på for at nå nye soniske højder. Det har været en fornøjelse fra start til slut. Kasper er simpelthen så dygtig, mega venlig, effektiv, professionel og forstående, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger herfra!
Markus Hodal Drag
Vi i Artifact Collective er utrolig glade for at have arbejdet sammen med Kasper om vores første EP. At Kasper udover at være dygtig producer, også er professionel udøvende musiker, gør at samarbejdet mellem lydtekniker og band går op i en højere enhed. Kasper indgår naturligt i den kreative proces, uden på noget tidspunkt at tage styringen fra bandet. Kort sagt kan vi varmt anbefale et samarbejde med Kasper.
Artifact Collective
Mit band Odekinys har fået sit første single mixet af Kasper - hans mix virkelig løftede nummeret til det næste niveau! Fantastisk arbejde og meget professionel mand! Kan klart anbefales! Og vi skal få vores næste 9 sange mixet der også!
Simon Lasnier

KONTAKT

Ring på 21908886 eller skriv til Kasper herunder